onsdag 4 november 2009

Hidinge höjd


Var på hidinge höjd igår för att lära sig att släcka eld. Det var roligt jag och Nathalie skulle släcka en docka men när vi drog bort filten så brand han fortfarande mellan bena och när vi tog bort den igen så bran det fortfarande mellan bena på han och Nathalie fick nått jävla anfall och började att slå på dockan hahahha !!! Gubben bah: Nej sådär får du inte göra du måste stryka på den hahah

jag bah : ja Nathalie stryk på den haha!!!

Sen fick vi lära oss att släcka med en brandsläckare och det gick ju inte så jättebra för att den höll på att ta slut och jag sa det till han och bah SHYY!! jag bah : okej. Mimi tog den efter mej och då vart den slut och hon visste inte vad hon skulle göra och alla bara skrek DRA UT SPRINTELN!

hon bah: men vad fan är en sprinter alla bra MEN ÅHH DRA UT SPRINTEL! jag bah det är den där orangea saken. Hon bah jaha den här sen drog hon ut den och släckte elden. Men hon knäckte Kim lite han bah: haha hon gjorde fel och Mimi bah: ska du säga du gjorde ju samma sak va fan din tönt!! hahaha gow MIMI! Sen cyklade vi tillbax till skolan igen det var ju bara jag och Mimi som cyklade dom andra åkte bil eller moppe haha jag kännde mej lite utanför ahha.

Men det är det vänner är till för att ställa upp för varandra ily Mimi <3>

1 kommentar:

  1. HAHA! Men dockjäveln ville ju aldrig sluta brinna! vafan skulle jag göra?
    sitta och klappa en kissemisse elleR?=?!?! HAHAHA !
    brand män kan gå och ta sig i sina heta rövar!
    HAHAAH Fattaru ? HETA! HHAAHAHA

    SvaraRadera