fredag 20 november 2009

JUL,JUL,JUL


Nu har vi julpyntat hemma och det vart myssigt men vi är inte klara än för det bilr mer nästa lördag. För då är det första advent och då ska man julpynta igentligen men vi var lite före haha!!! Fast nu saknas bara lite julgodis och mat för då blir det perfekt haha !!!
Min jul kommer bli bra tror jag för jag ska åka den 12 december till Grythyttan och äta julbord mmmm.. snacka om gotttt!!! massa mat och efterätt.

Ska till Örebro imorn med Nathalie ocj Mimi vi ska köpa lite kläder eller jag för dom var inne i örebro förra månaden och köpte kläder så dom har inte så mycket pengar, men det ska bli roligt ändå för dom har ju lite iallafall ;D ska köpa julklappar í örebro också så har man det överstökat.Men jag har allfall bestäämt mej för en sak jag ska köpa och det är en stickad tröja hoppas jag hittar någon.

Kommer några bilder imorn från Örebro då får ni se vad jag köpde. =)

2 kommentarer:

  1. Jag vill och ha det julmysigt i stugan!
    ÅHÅHÅH! undra om jag kanske också ska köpa mig en liten stickad tröja också ;) + att jag ska på julbord på samma ställe fast den 28:e november! hoppas du gillar resterna sen jag käka då ;) AHAHA jag skööö <3

    SvaraRadera
  2. joru dom är säkert goda haha ;D
    Men nu vart det ju ingen stickad tröja ;( Det vart ju en vanlig istället men den var ju också fin ;D

    SvaraRadera